Zöldhulladék konténer

Zöldhulladék konténer
4.9 (98.18%) 44 szavazat

Zöldhulladék konténer rendelés árak magasak

Zöldhulladék konténer elszállítási díjak igen magasak Budapesten és Pest megyében. Átlagosan bruttó 5200 – 7900 ft/m3 áron szállítanak a konténeres cégek, de ettől vannak még drágábbak is.

Miért hátrányos a zöldhulladék konténer rendelése?

zöldhulladék konténer
zöldhulladék konténer

Sok esetben az ügyfelek rosszul határozzák meg a szállítandó zöldhulladék mennyiségét. A meghatározás pedig igen egyszerű lenne 1 méter x 1 méter x 1 méter az 1 m3, ez egy irányadó számnak jó lehet. Valószínűleg ebből tudunk kevesebbet csinálni a tömörítés, taposás alkalmazásával, de pontosan mennyivel lesz kevesebb az függ a zöldhulladék összetételtől. Száraz, ágas bogas, szúrós növények nehezebben tömöríthetők, míg a frissen vágott növények.

A zöldhulladék konténer rendelésnél fixen ki kell fizetni a megrendelt 3,4, 5, 6, 8, 12 m3-es konténer díját, akkor is ha kevesebbet rakunk bele, valamint ha több hulladékunk keletkezett rendelhetünk egy másik konténert, ami így már többszörösen megdrágítja a zöldhulladék elszállítását, főleg ha az már nem lesz tele, ez a fenti képen is jól látható.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy nekünk kell a konténert megpakolnunk vagy fizetünk valakinek érte. Mivel nem vagyunk gyakorlott rakodók, feltételezhetően nem tudunk akkora mennyiséget bele tenni a konténerbe, mint aki ezzel foglalkozik nap mint nap. Sok esetben szűk utcákból, keskeny kocsi beállókból kell elszállítani a zöldhulladékot, ami egy nagy méretű konténeres autóval nem megoldható. A közterület foglalási engedélyt is be kell szerezni, ha az utcán rakatjuk le a konténert. Érdemes ezt is meggondolni a választásnál, mert keményen bűntettnek a közterület felügyelet munkatársai. Ami még hátrány a konténeres szállításnál, ha nem vagyunk túl gyorsak a pakolással az is előfordulhat, hogy más teszi ezt meg helyettünk. Fizetni meg nekünk kell más hulladékáért. Ugye ezt Ön sem szeretné. Ezért nem maradt más lehetőségünk, mint hívjuk a zöldhulladék elszállítókat.

Zöldel zöldhulladék elszállítás profi csapatát hívja bátran. Nálunk a valós, darabolással és taposással tömörített hulladékért kell fizetni. Bruttó 3600 ft/m3 árat, de minimum a 3m3 díja fizetendő azaz bruttó 10.800ft, mivel egy teherautó és minimum két fő megy a helyszínre. Amennyiben autóval a hulladék mellé tudunk állni a rakodás is ingyenes. Kell ettől még több? A válaszom igen! Minden ügyfelünk kap egy kedvezményre jogosító kártyát, melyet a következő szállításoknál igénybe vehet. Hívjon most, hogy Ön legyen a következő elégedett ügyfelünk. 06 70 249 2 249